Diensten

Om een beeld te geven van wat voor oplossingen er mogelijk zijn staan op deze pagina enkele voorbeelden. Upexia biedt een uitkomst in de volgende programmeertalen:

  • C# (.NET)
  • Java
  • PHP
  • HTML/CSS
  • Javascript
Aansluitend op de programmeertalen is het mogelijk om voor zowel het Windows® als het Linux® platform te ontwikkelen. Op het gebied van databases kunnen er programma's gemaakt worden met behulp van MySQL, MSSQL en PostgreSQL. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Kantoorautomatisering

Digitalisering betekent niet direct automatisering. Vaak worden diverse administraties nog gedaan met behulp van spreadsheets, het kan makkelijker. Systemen voor urenregistratie, ticketsystemen en CRM-pakketten zorgen ervoor dat uw kantooradministratie overzichtelijk en eenduidig wordt.

Webapplicatie

Om het maximale uit een programma te halen biedt Upexia de mogelijkheid om een programma op zowel de desktop als op een website te laten werken. Telewerken is aan de orde van de dag en niet alle kantoorsoftware kan vanuit de thuiswerkplek worden gebruikt. Een koppeling via een website lost dit helemaal op. Een van de meeste gevraagde functies van een dergelijke website is statistieken opvragen. Waar op de werkvloer de werknemers met behulp van de normale applicatie gegevens in de database invoeren, kan de manager met behulp van de website de statistieken, zoals voorraad, bekijken. Deze koppeling tussen applicatie en website geeft de werknemer en de werkgever beiden een soepelere manier van werken.

De meest voorkomende webapplicatie is een webshop. Een klant ziet alleen de website om zijn bestelling in te doen. Maar de leverancier moet alle bestellingen verwerken en zorgen dat er voldoende voorraad is. De webwinkel kan naadloos worden geïntegreerd in de bestaande bedrijfssite, de administratie komt in een applicatie voor op kantoor. Op die manier heeft de klant een vertrouwd beeld en kan een medewerker de bestellingen makkelijk verwerken.

Contentmanagementsystemen

Met behulp van een CMS kan de inhoud van een website eenvoudig en zonder veel technische kennis worden aangepast. Open source pakketten zijn hiervoor een veel gebruikte oplossing, maar de hiermee gegenereerde sites zien er snel hetzelfde uit. Met een op maat gemaakt systeem is het mogelijk om de persoonlijke stijl van een site te behouden, zonder dat het moeilijker wordt om de inhoud ervan aan te passen.